OVER
ONZE
VENUES

Voor iedere gelegenheid de perfecte locatie. De InDutch Event Group kan op elke gewenste en door u gekozen locatie een event hosten. Nog op zoek? Door onze jarenlange ervaring kunnen wij een goed advies geven over geschikte locaties passend bij het concept.

De InDutch Event Group is exclusief partner van een meerdere locaties. We weten alle ins en outs en stellen deze locaties dan ook graag voor.

ONZE VENUES

Straat Amsterdam

Het STRAAT Museum in Amsterdam is het grootste Street Art Museum ter wereld. gelegen op de iconische en industriële NDSM-werf, vind je hier het beste werk van street art-kunstenaars uit de hele wereld. STRAAT is de ideale locatie voor bedrijfsuitjes, vergaderingen, private dining en grote events. Straat biedt de mogelijkheid voor events tot 2000 gasten.

DE MARKTHAL PURMEREND

De Markthal is een prachtige evenementen locatie in het hart van Waterland. Het is een multifunctionele ruimte met karakter en biedt de mogelijkheid voor events tot 600 personen. Door het open karakter is het mogelijk om verschillende concepten te realiseren in de hal

VILLA CLEMENTINE PURMEREND

Een prachtige villa midden in het hart van Waterland. Voor kleine gezelschappen tot 125 personen is deze locatie perfect. Het eigentijdse interieur in een historisch pand ademen een warme sfeer. Ideaal voor luxe diners, product presentaties of presentaties.

DE LUTHER PURMEREND

Centraal in het centrum van de stad Purmerend ligt een prachtige evenementenlocatie: De Lutherse Kerk. De kerk ligt aan een klein voorpleintje in één van de belangrijkste winkelstraten van Purmerend. Een prachtige locatie voor een feest, diner of presentatie. De Luther heeft een capaciteit van 150 personen.